Bel voor een afspraak

06-22198000

Home

Instituutbehandelingen

Anti-stress gelaatsbehandeling

Werk, slaaptekort, hyperactiviteit, milieuomstandigheden en stress veroorzaken een negatieve invloed op onze huid. Stress breekt het natuurlijke verdedigingsmechanisme van de huid af. De eventuele problemen die uw huid al had worden alleen maar erger en de gezonde huid raakt vermoeid. Dus de huid heeft energie nodig. Dat wordt met de anti-stress behandeling op peil gebracht doormiddel van producten die speciale oligo-elementen, mineralen en vitamines bevatten. De huid bouwt weer weerstand op. Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd, gescrubt, en er wordt geëpileerd, gestoomd, en een ampul aangebracht. Dan volgt een ontspannende massage en u krijgt het Anti-Stress masker en als afsluiting een beschermende dagcrème.


Bio-Harmonie gelaatsbehandeling

Deze behandeling is echt een verwenbehandeling. Alle gebieden op het gezicht worden apart behandeld met allerlei verschillende maskers. De huid wordt eerst gereinigd, dan wordt er doormiddel van een speciale lotion de huid gepeeld, dan wordt er geëpileerd, gestoomd en de gezichtsmassage volgt. Nu komt het belangrijkste van deze behandeling en dat is dat ieder stukje op het gezicht zijn eigen masker krijgt. Er kunnen wel 7 verschillende maskers aangebracht worden! Deze blijven een kwartiertje zitten en de huid voelt weer aan als herboren. Na dit kwartier wordt alles afgenomen met een warm kompres. Ter afsluiting wordt de huid verzorgt met een dagcrème en speciaal voor rondom de ogen wordt  een oogcrème aangebracht.Matri-gel gelaatsbehandeling

De Matri-gel behandeling draait eigenlijk om een masker dat met massage technieken volledig wordt ingemasseerd. De werking hiervan is bedoeld om de huid onmiddellijk te verstevigen en liften. De uitdrukkingslijntjes van het gezicht worden op een intensieve en langdurige manier gladgestreken. Het vormt een onzichtbaar en beschermend laagje op de huid die daardoor strakker en steviger aanvoelt. Ook wordt de huid intensief gehydrateerd en het vertraagd het vochtverlies van de huid zodat, deze niet strak gaat aanvoelen. De duur van de massage met het masker is ongeveer een half uur dus neemt het een groot deel van de behandeling in. Net als bij iedere andere behandeling wordt de huid gereinigd, gescrubt en er wordt geëpileerd. Daarna wordt een ampul aangebracht naar behoefte van de huid, dan volgt het unieke masker met massage en ter afsluiting nog een dagcrème. U zult direct het resultaat van deze behandeling zien en zeker ook voelen!


Spiruline gelaatsbehandeling

Net als de Matri-gel behandeling draait het hier ook om een heel speciaal masker. Dit masker wordt aangebracht en vormt een soort rubber laagje op de huid wat er later weer in zijn geheel afgetrokken wordt. De werking van dit masker is tegen couperose dus verstevigd de huid en kleine rimpeltjes verzachten. Het hydrateerd en maakt de huid soepel. Het activeert de celstofwisseling en beschermt de huid. Ook hier zie je en voel je  duidelijk en direct resultaat. De huid voelt stevig, gezond en heel fris aan. Het masker is op basis van algenextracten en wordt erg koud op de huid wat een apart gevoel geeft.

De duur van dit masker is ongeveer 30 minuten. Net als alle behandelingen wordt de huid gereinigd, gescrubt, en geëpileerd. Onder het masker wordt een ampul aangebracht, en daarna volgt  een  massage. Ter afsluiting wordt er een lotion of dagcreme opgebracht.


Collageen gelaatsbehandeling

Deze behandeling is gericht op het verstevigen en liften van de huid. Tevens wordt de huid intensief gevoed en gehydrateerd.  Deze is dus geschikt voor een rijpere en verslapte huid. Er wordt hier ook weer gebruik gemaakt van een heel speciaal masker. Dit is een collageenvlies wat over het gezicht wordt gelegd en constant wordt bevochtigd met een speciale lotion. Alle producten worden diep in de huid gebracht met een zeer hoge concentratie werkstoffen. Deze behandeling bestaat uit  reinigen, scrubben, epileren en stomen, onzuiverheden verwijderen een ontspanningmassage, en een revitalisant ampul. Daar overheen komt het collageen vliesmasker en ter afsluiting een dagcrème.


Bio Active Care behandeling

Dit is de meest exclusieve behandeling die wij in onze salon uitvoeren. Er wordt alleen maar gebruik gemaakt van de producten uit de BIO ACTIVE CARE met Argireline® is een wetenschappelijk onderzochte, niet-invasieve huidverbeteringslijn die ontwikkeld is om de 'tijd' te bestrijden en de toekomst van de huid te verbeteren.

Deze dermatologisch geteste producten zijn ontwikkeld voor alle huidtypes, maar voor de verouderende huid in het bijzonder en zijn uitgerust met de meest efficiënte componenten die ooit gebruikt werden voor een huidverzorginglijn.

 De behandeling heeft een verstevigende, herstellende en oppeppende werking. De celdeling wordt gestimuleerd en het brengt de elasticiteit terug. Het verzacht de huid en vervaagt kleine rimpeltjes en vertraagt het ontstaan van nieuwe. Deze speciale behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, epileren, stomen, en onzuiverheden verwijderen van de huid. Daarna krijgt u een ontspannende rug nek en schouder massage.

Ter afsluiting wordt er een dagcrème opgebracht.


LAAT U VERWENNEN