Bel voor een afspraak

06-22198000

Home

Disclaimer

Disclaimer

Schoonheidssalon Belle-Soeurs te Hedel


Schoonheidssalon Belle-Soeurs besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die zijn geplaatst op haar website. De verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.


Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Schoonheidssalon Belle-Soeurs kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Schoonheidssalon Belle-Soeurs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Schoonheidssalon Belle-Soeurs worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van Schoonheidssalon Belle-Soeurs.


Verantwoordelijkheid

De bezoeker van de site mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden zonder schriftelijke toestemming van Schoonheidssalon Belle-Soeurs .


Specialisaties

Schoonheidssalon Belle-Soeurs is niet verantwoordelijk en staat niet garant voor de juistheid en volledigheid van de vermelde specialisaties op deze site. Voor de zekerheid dient u dit altijd met uw schoonheidsspecialiste af te stemmen of telefonisch contact met Schoonheidssalon Belle-Soeurs op te nemen.


Schoonheidssalon Belle-Soeurs, mei  2012   

ALLE AANDACHT GAAT NAAR U