Bel voor een afspraak

06-22198000

Home

Omvangrijk wetenschappelijk onderzoek en een diepe passie voor de kostbare en waardevolle eigenschappen van de Dode Zee, hebben het mogelijk gemaakt een effectieve en bijzondere synergie te creëren tussen twee verschillende werelden.


Het revitaliserend effect van Dode Zee mineralen en de kalmerende eigenschappen van natuurlijke plantextracten hebben geleid tot de ontwikkeling van deze bijzonder effectievehuidverzorginglijnen, geschikt voor alle huidtypen.


Het aanbod van Mineral Care omvat een volledige waaier van revolutionaire behandelingen en aanvullende verzorgingsproducten, die voor professioneel gebruik en verkoop in de salon zijn.


Men werkt uitsluitend met 100 % pure, natuurlijke ingrediënten en de producten zijn 100 % dierproef vrij.

Mineral Care biedt zowel voor het gelaat als voor het lichaam speciale kuurbehandelingen met onmiddellijk voelbaar en zichtbaar resultaat!


Wij voeren de onderstaande verzorgingslijnen van Mineral Care


BIO ACTIVE CARE

Bio Active Care met Argireline® is een wetenschappelijk onderzochte, niet-invasieve huidverbeteringslijn die ontwikkeld is om de 'tijd' te bestrijden en

de toekomst van de huid te verbeteren.

Deze dermatologisch geteste producten zijn ontwikkeld voor alle huidtypes, maar voor de verouderende huid in het bijzonder en zijn uitgerust met de meest efficiënte componenten die ooit gebruikt werden voor een huidverzorginglijn.

 

ELEMENTS FACE

Een intensieve huidverzorgingslijn, verrijkt met de meest geavanceerde ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid optimaal beschermd, gevoed en gehydrateerd wordt.

Natuurlijke Dode Zee mineralen en het algenextract Polymarine voorzien de huid van essentiële vitaminen en mineralen. Mineraalrijk Dode Zeewater, natuurlijke ontstekingsremmers, Hyaluronzuur, Bernagie olie beschermen de natuurlijke vochthuishouding van de huid en vertragen het verouderingsproces.


MINERAL CARE MEN

Mineral Care Man is ontwikkeld om de mannenhuid te hydrateren, te kalmeren, te beschermen en de celvernieuwing te stimuleren.

Mineral Care Man is verrijkt met het innovatieve complex Hydraviton.

Dit is een complex van verschillende ingrediënten zoals; Allontoïne, Glucose, Dode Zee Mineralen en Melkzuren.

De producten van Mineral Care Man zorgen ervoor dat de huid er weer rustig, gladder en gezonder uit ziet en heerlijk zacht en soepel aanvoelt.


MINERAL CARE SPA

Mineral Care SPA (Sanitas Per Aqua = Gezondheid met water) combineert de unieke eigenschappen van de Dode Zee met de natuurlijke kracht van plantenextracten.

Intensieve anti-aging huidverzorging op basis van Groene Thee, een natuurlijke anti-oxidant. Geschikt voor alle huidtypen.

Beschermt de huid van zowel van binnenuit als van buitenaf waardoor het huidverouderingsproces wordt vertraagd. Vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpeltjes.

De producten van Mineral Care zijn niet getest op dieren.


MINERALIQ  SUN CARE (NIEUW DIT VOORJAAR)

Ontwikkeld volgens de nieuwste technologie op het gebied van zonbescherming. MINERALIQ bevat parelcapsules - UV PEARLST.

Deze unieke parelcapsules vangen vrije radicalen en voorkomen dat ze in contact komen met de huid.

Dode Zee mineralen zorgen ervoor dat het vochtgehalte verbetert en de natuurlijke huidbalans herstelt.


MUD & MINERAL (NIEUW DIT VOORJAAR)

Nieuw dit voorjaar is de lijn Mud & Mineral van Mineral Care. Met als basis verfrissende en herstellende dode zee mineralen en -modder zorgen deze producten ervoor dat huid en haar intensief verzorgd wordt. De lijn bevat een shampoo, conditioner, mudmask, showergel en 2 verschillende soorten reinigingsdoekjes voor het gezicht.


SPA SERENE

Spa Serene brengt de Dode Zee bij u thuis. De weldadige eigenschappen van de grootste natuurlijke spa op aarde en de zuiverste, aromatische essenties van de plantenwereld komen samen in Spa Serene. Pure synergie tussen body en mind. Een unieke ervaring van wellness, Spa Serene geeft de huid haar zachtheid en soepelheid terug
Mineral Care

 VOOR DE SCHOONHEID VAN MORGEN